1396-06-12 08:30
1638
0
43548
دادستان علی آباد خبرداد:

تلاش برای کشف ابعاد پنهان باند مافیای گندم در علی آبادکتول

دادستان عمومی و انقلاب علی آبادکتول گفت: بررسی لیست افراد معرفی شده به بانک ها و چک دوربین سیلوها در این شهرستان آغاز شده است .

به گزارش گلستان ما ؛ رمضان جمشیدی قادیکلایی دادستان عمومی و انقلاب علی آبادکتول ، گفت: لیست افراد معرفی شده به بانک ها و فیلم دوربین سیلو های این شهرستان اخذ شده و تیم کارشناسی کار بررسی این مستندات را به منظور  شناسایی سایر اعضای این باند و کشف حجم واقعی میزان گندم های تحویل شده به سیلو ها ، آغاز کرده اند.

وی افزود:اعضای این باند، با خرید گندم های سن زده از سال های قبل و ضایعات گندم های بذری و فروش آن با نرخ تضمینی به مراکز خرید گندم ، میلیاردها تومان به جیب می زدند.
 
جمشیدی قادیکلایی، دو نفر از اعضای این باند امسال زمانی لو رفتند که قصد داشتند دو محموله بیش از 40 تنی را به مراکز خرید تضمینی گندم در این شهرستان تحویل دهند .

دادستان جمشیدی گفت: امسال برای نخستین بار، در مراکز دولتی خرید گندم یک نفر به عنوان نماینده دادستان مستقر کردیم که شناسایی این باند نیز حاصل تلاش این نماینده است.

خبرنگار : هادی احمدی

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.